Fascinatie over waterflessen met logo

Hierbij kun je de waterfles eenvoudig overal naartoe meenemen. Die kan zijn passend voor de originele en vanwege een Dopper aangaande staal. Super waardevolle middelen voor bij je persoonlijke waterfles! 

Dopper met logo in full color ingeval duurzaam relatiegeschenk. De Dopper kan zijn het ideale flesje wegens kraanwater. Op die manier heeft u dan ook nauwelijks wegwerpflesjes verdere benodigd. De Dopper is ons flesje én beker in één met een strekking met 450 ml.

Goedkope flesje mineraalwater bedrukt betreffende uw logo. Met papieren label welke geheel naar de eigen smaak in te vullen. Deze flesjes bestaan afgevuld met ..

Nauwelijks gevectoriseerd logo? Geen nood, Maxilia regelt het vanwege jouw! Dit logo mag in ieder willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. De ontwerpstudio tekent dit vervolgens bekwaam aan. En dit kost niks! Wegens een genoeg taken gaat een leverdatum over een bestelling ons dag later zijn.

Ben je op speurtocht tot een opvallend geschenk dat tevens nog weleens makkelijk in behandeling is? Laat vervolgens ons opvouwbare waterfles bedrukken. Alang uitvoerbaar vanaf 0,80 bij 500 stuks! Betreffende deze opvouwbare waterflesjes betreffende jouw logo krijg jouw echt positieve reacties. Op kantoor, gedurende een (outdoor) evenement ofwel op een beurs.

Het drukken betreffende waterflessen kan weet in korte hoeveelheden, het kan zijn afhankelijk van dit type here fles. Neem contact betreffende ons op voor een mogelijkheden ofwel e-mail regelrecht naar lees verder@grassys.nl Dit allerbeste kan u onmiddellijk uw logo meesturen zodat wij gelijk hierop mogen anticiperen.

Een DOPPER drinkfles is bedoeld voor een ieder die ons positieve bijdrage wenst te bezorgen met het leefmilieu en SIMAVI wenst te ondersteunen. Een vast bedrag is immers ieder fles gedoneerd aan SIMAVI die hiermee waterprojecten in ontwikkelingslanden ondersteund.

Drink voortaan water uit deze originele en duurzame waterfles! Met een Dopper fles draag je voor met ons en blijvend milieu door het verminderen aangaande plastic afval! 

De waterflesjesspecialist is de expert op dit gebied met een plastic waterflesjes. Zo zijn een poly waterflesjes niet enkel in verschillende tinten leverbaar, maar ook in verscheidene maten.

Gebruiksdoel: voor in de plaats / over en naar dit werk, MTB, racefiets / cyclocross, trekking/zwerven; Type / behandeling: bidon vanwege volwassenen; Volume: 750 ml; Bouwstof: kunststof; Sluiting: druksluiting; Aanvullende gegevens: gemaakt in Europa, blij zachte bidonsluiting, omvangrijk schroefgat voor een prima vulling, bouwstof: polyethyleen, B

Uw Dopper drinkfles kunt u eenvoudig laten drukken betreffende de logo en/ofwel tekst. Het is zelfs mogelijk om een Dopper drinkflessen te personaliseren betreffende een namen betreffende uw relaties!

DOPPER gelooft in een aarde waar men zicht voorbedacht
weloverwogen is betreffende de natuur, daar waar werkend het aantal plastic afval wordt verminderd, en daar waar een ieder waar dan ook ter aardbol toegang bezit tot betrouwbaar drinkwater.

Daar jouw juist met familie wilt genieten met je vers gemaakte smoothies uit een Domo My Blender is daar die genoeg Domo drinkfles / blenderkan aangaande 300 ml. Zo mag iedereen zijn drankje meebrengen voor onderweg!

Waterflesjes met de persoonlijk etiket laten bedrukken. Uw logo, opdruk en ofwel tekst op het label. het ontwerp kan zijn volkomen tot uw persoonlijk smaak i..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *